KVAMSØYA (Det vil si, EN av strendene der:)

Du kan klikke på bildene for å se større utgaver av bildene
 
Kvamsøya ligger rett i retning Stadt fra Larsnes og er en øy vi har tatt turen til mange ganger. Vi tok ferge fra Larsnes en gang med sykler og syklet og så oss om på øya - litt koselig det også. 

Men det er et par av strendene som særlig frister. Den største ligger rett mot vest i sundet mot den lille øya Riste som er ytterste utpost før Stadthavet. Men den vi synes er finest, med den fineste og reneste sanden ligger mot nord, mot Sandsøya. Bildet er tatt i retning mot øst-nord-øst og Gursken. Den som skal inn på denne stranden bør være forsiktige da det er grunne tarebanker utenfor standen. En utkikk på baugen er tilrådelig og hold ganske tett på den holmen som vises i venstre billedkant. Der er den dypeste kanalen. En lettbåt/jolle for å komme inn på den langgrunne stranda er også en fordel.


 
Dette bildet fra samme strand er tatt fra den andre siden litt ute i vannet med vann til knes. Retningen er sør-sør-vest. Bak den lille åskammen ligger den største stranda og videre utover er Stadthavet.

 
Dette bildet er fra en annen dag og er nesten som bildet over med mer mot rett vest. Her skuer en havet.

 
Til slutt en "skrytebilde" av båten og jolla :-)