SOMMERFERIENE 2002 til 2007
 
Alle somrene fra og med 2002 til og med sommeren 2007 med båt på Sunnmøre ble aldeles herlige. I 2007 slet imidlertid han far sjøl med ryggproblemer og måtte til og med en tur innom sykehus. Så i 2007 ble det ingen nye turer og utfordringer utover det vi hadde gjort tidligere samt at vi holdt oss i hovedsak i nærområdene til feriehuset som base. Det er derfor ikke plottet inn turer for 2007 i kartet da de i hovedsak vil være i parallell til tidligere års turer.

 Mens vi i 2002 kanskje var  ute litt i tidligste laget (juli) til å få den aller varmeste delen av sommeren som kom i august traff vi BLINK i juli 2003. I 2002 hadde vi ferie 5.juli til 3.august. Været var litt blandet, med en del sol, en del overskyete dager og litt regn. Men det var heldigvis klart mindre regn enn en gjennomsnitts sommer. I 2003 startet vi ferien nesten en uke tidligere og hadde FULL klaff med været. Sommeren 2004 ble nesten like flott værmessig som 2003. I 2004 kjøpte vi vårt eget feriehus på Larsnes og kommer nok til å bli enda mer på Sunnmøre enn fram til nå. Sommeren 2005 ble værmessig en liten nedtur, men med eget flott hus og masse tumleplass gjorde ikke det noen ting. For så kom sommeren 2006 og for oss ble det en knallsommer de ukene vi var der nede. I 2007 ble sommerværet noe mer blandet igjen.

Vi hadde mange planer for turer fra starten av tiden med egen turbåt. Nå har vi gjennomført det meste, men ikke alt. Det gjenstår blant annet å runde Stadt og dra til Måløy og Refviksanden og eventuelt Vetvika ytterst på Bremangerlandet. På kartet under kan du se hvor vi har vært disse somrene. Du kan klikke på kartet under og få opp en større versjon av kartet. På det større kartet kan du klikke på de avmerkede plassene (nummererte) og se bilder og eventuelt lese litt om enkelte av de stedene vi var og enkelte av turene vi dro på. Kanskje kan du plukke opp noen tips dersom du skal på båttur i dette området.

 

-